Chemisch afval wordt later opgehaald

EIBERGEN – Afvalverwerker Van Gansewinkel Groep heeft vrijdag het ophalen van het chemisch afval in west Eibergen gestaakt. Om milieu technische redenen mochten de medewerkers geen KCA ophalen omdat de wegen te glad waren.

De inzameling wordt aanstaande maandag 1 februari hervat. Het gaat om meer dan honderd straten binnen de bebouwde kom. Op de nieuwe afvalkalender kunt u de straatnamen vinden.

Deel dit artikel:

4 gedachten over “Chemisch afval wordt later opgehaald”

 1. Had dusseldorp uit lichtenvoorde dit werk maar gehouden.
  Deze kwamen zelfs door de dikste pakken sneeuw heen.
  Wat zijn die mensen van van gansewinkel toch een stelletje prutsers. Hier reden de auto volop door de straten het was helemaal niet glad??????

 2. Bij ons zijn ze vrijdag wel geweest, maar hebben maar de helft meegenomen; hopelijk komen ze terug!

 3. van Gansewinkel

  @eibergenaar en overige burgers:

  de wetgeving in Nederland schrijft voor dat voertuigen met gevaarlijke stoffen NIET MOGEN RIJDEN indien het wegdek glad is. Dit heeft dus helemaal niks te maken met het feit dat het voertuig niet door de sneeuw kan/wil rijden. Het is simpelweg niet toegestaan!!!

  Dat Dusseldorp ondanks de sneeuw gewoon bleef doorrijden met de chemokar zegt daarom meer over de professionaliteit van Dusseldorp. Wat zou u er van vinden als die chemokar door de gladheid in uw tuin terecht komt? Het zou dan zelfs kunnen gebeuren dat daardoor verpakkingen gaan lekken en dat daardoor gevaarlijke stoffen in uw tuin terechtkomen.

  @Charley: als de chauffeurs de helft meegenomen hebben zal er met de rest waarschijnlijk wel iets mis zijn geweest. Bijvoorbeeld verkeerd verpakt, los in de box gegooid, losse injectienaalden in de box of er stond niet op aangegeven wat voor afvalstof het precies was.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven