De Brink voor één dag een ‘racebaan’

EIBERGEN – De sneeuwval in Berkelland heeft er voor gezorgd dat mensen er zondagmiddag op uit trokken. Lekker wandelen door de bossen, foto’s maken van mooie witte landschappen. Maar in Eibergen was er veel meer actie. De Brink was omgetoverd tot een grote ‘racebaan’. Een groep jongeren haalden met hun auto’s rare capriolen uit (zie film).

Het driften zorgde voor veel publiek, zelfs de bewoners boven de C1000 stonden aandachtig voor het raam te kijken. Niet iedereen was er blij mee, een voorbijganger maakte foto’s van de kentekens. Ook de politie kwam een kijkje nemen. De jongens kunnen er wel om lachen.

Gisteren was de club ik Groenlo te vinden daar hebben ze ook allerlei stunts uitgehaald. Onze journalist – Roy Nijman – ging een kijkje nemen op de Brink en mocht zelf bij iemand in de auto komen zitten.

Wij zijn erg benieuwd wat u zondagmiddag heeft gedaan, winterfoto’s zijn van harte welkom, en krijgen een plekje op deze site! Stuur uw werk naar [email protected].

 

Foto’s ingezonden door een inwoner uit Neede:
[nggallery id=909]

Foto: Wilma Emsbroek:
[nggallery id=911]

Foto’s Han Markerink (Neede):
[nggallery id=910]

Foto Herman Riethorst (Neede):
[nggallery id=912]

Foto’s Gerjan Bruntink (Neede:
[nggallery id=916]

Foto’s Dela van Vuuren:
[nggallery id=917]

Foto’s Roy Gieskes:
[nggallery id=918]

Foto’s Gerrit Halfman (Ruurlo):
[nggallery id=919]

Deel dit artikel:

9 gedachten over “De Brink voor één dag een ‘racebaan’”

  1. Ik vind het er zelf wel leuk uit zien en jammer dat ik het niet wist anders was ik zeker een kijkje gaan nemen.

    Maar het is nu natuurlijk weer wachten op reacties van de ouderen die diet niet kunnen waarderen en onverantwoordelijk gedrag vinden 🙂

  2. zulke dingetjes moeten vaker en onder goede begeleiding georganiseerd worden. zo voorkom je m.i. dat dit zonder toezicht op een onverantwoorde manier gebeurt.

  3. boomverzorger

    goed bezig. zolang er niks wordt kapot gemaakt is er toch niks aan de hand. geniet ervan zolang het kan.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven