Geen problemen tijdens de jaarwisseling

BERKELLAND – Tijdens de jaarwisseling hebben er geen noemenswaardige problemen voorgedaan in Berkelland. Er waren geen grote incidenten waar de politie, brandweer of ambulancepersoneel ingezet moest worden. “Ook tijdens de oudejaarsnacht is het rustig verlopen. Het is bijna niet te geloven, maar het was nog rustiger dan een normale zaterdagavond”, aldus wijkagent Berend Jager.

Wel kreeg de politie in onze regio van oudejaarsochtend tot nieuwjaarsdag (6.00 uur) in totaal meer dan 180 klachten binnen over vuurwerkoverlast. Ook werd er een inbraak gepleegd in Rekken. De deur van een woning aan de Panovenweg werd opengebroken en werden onder andere de autosleutels meegenomen.

De horeca in onze gemeente deed goede zaken. Tot in de late uurtjes zaten de cafés afgeladen vol. De ‘nieuwjaarsvierders’ stonden zelfs bij De Klok (Eibergen) en De Tapperij (Ruurlo) in een lange rij te wachten voordat ze binnen konden komen.

Via deze weg wil de redactie van deze site iedereen een gelukkig en gezond jaar toewensen. Ook bedanken wij de fotografen, tipgevers en andere medewerkers voor hun inzet van het afgelopen jaar. Ook in 2010 zullen wij bovenop het nieuws zitten!

Mochten er bij u in de buurt toch problemen zijn geweest, gewonden vuurwerk, of vernielingen. Stuur uw verhaal dan naar [email protected].

Update zaterdagavond: Volgens een inwoner uit Neede heeft een jongen uit dezelfde plaats zijn vinger verloren door vuurwerk. En heeft letsel aan zijn oog opgelopen. Dat gebeurde vrijdagmiddag rond 17.00 uur in de buurt van cafetaria Berghuis. Ook zijn er in een voortuin aan de Jongsmastraat in Eibergen betonpalen uit de grond gerukt en afgebroken.

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Geen problemen tijdens de jaarwisseling”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven