Haïti: Flessenactie levert 3887,42 euro op

EIBERGEN – Supermarkten werden donderdagmiddag overspoeld met lege flessen. Leerlingen van de scholen in Eibergen, Rekken en Beltrum zijn de laatste dagen langs de deuren geweest om de lege flessen in te zamelen voor de slachtoffers van de aarbeving in Haïti. Er werd een totaalbedrag van 3887,42 euro opgehaald.

Bij Plus-supermarkt Koenders moest er zelfs een aanhanger aan te pas komen. Leerlingen van de Julianaschool kwamen met grote zakken naar het inleverpunt. Debbie Ordelmans die deze actie op poten heeft gezet is tevreden met de opbrengst.

Het geld wordt donderdagavond overgemaakt tijdens de landelijke actie op televisie. In het hele land is er donderdag geld ingezameld voor Haïti. De redactie van Nieuwsuitberkelland.nl wil graag weten welke acties er in Berkelland zijn gehouden. Mailen uw tip naar [email protected].

[nggallery id=966]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Haïti: Flessenactie levert 3887,42 euro op”

  1. Bij mij zijn ze niet aan de deur geweest.

    Heb nog heel veel flessen voor ze 🙂

    Mooi initiatief …

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven