Joop Rust op een ludieke manier verrast!

tn_Afbeelding nieuw Roy 16904NEEDE – Iedereen in Neede kent Joop Rust, afgelopen zondag is de Needenaar op een ludieke wijze in het zonnetje gezet. Nietsvermoedend ging de adjudant samen met prins Han Meerbeek naar de receptie van de Waterrot’n. Na afloop ging het Needse gezelschap met een bus naar het pand van Berkelland Verhuur aan de Koopmansweg. Waar een grote verassing voor Rust stond te wachten.

Ondernemers Mark Gerrits (Berkelland Verhuur), en Gerwin Starink (Echte bakker en slager Boenders) uit Eibergen hebben een groot suprise-party voor Joop Rust georganiseerd. Met alles er op en eraan, muziek, buffet en een drankje. Gerrits: “Jarenlang heeft Joop zich ingezet voor Neede, vooral bij de carnavalsvereniging is hij actief. Ook bij ons op het bedrijf helpt hij een handje mee. Hij doet alles voor ons. Daarom wilden we een keer wat terug doen voor Joop.”

De meeste mensen kennen Joop Rust van slijterij Rue de Vuex. Gerwin Starink hield tijdens het feest een toespraak (zie film). Joop pikte na de lovende woorden een traantje weg.

Het feest totaal in de carnavalsstemming, de muziek werd verzorgt door Impulse Event uit Goor. Ook hij heeft meegewerkt aan dit feest.

[nggallery id=941]

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Joop Rust op een ludieke manier verrast!”

 1. Vrienden van Joop Rust.

  Super feest!
  Ter ere van de grote man in het Needse carnavals gebeuren.
  Top, dat Catering Boenders uit Eibergen dit mede mogelijk heeft gemaakt.
  Hebben heerlijk gegeten en we komen in de toekomst zeker bij jullie terug.

 2. Geweldig feest.
  Dubbel en dwars verdiend hoor Joop!

  Bijzonder mooi hoe lokale ondernemers hun krachten bundelen om er een geweldig feest van te maken.
  Aan de organisatie en alle vrijwilligers: Duimen omhoog voor jullie!

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven