Jos Stapelbroek ontvangt Gouden Alaaf

NEEDE – Jos Stapelbroek heeft zaterdagavond tijdens het uitverkochte jubileumgala van ‘De Vlearmuze’ de Gouden Alaaf ontvangen. Prins Han Meerbeek en adjudant Joop Rust mochten de onderscheiding overhandigen. Stapelbroek is dit jaar onderscheiden vanwege zijn betrokkenheid bij de Needse jeugd. Onder andere bij sportclub Neede, de SEN, en de carnavalsvereniging.

Honderden mensen genoten van de galavond in de Spilbroekhal. De galacommissie had een programma samengesteld met veel afwisseling. De dansgardes van de Vlearmuze mochten de spits afbijten. Remie en Remia wisten daarna met hun buut de zaal plat te krijgen.

De Prinselijke Garde hadden zich voor de gelegenheid omgevormd tot het Andre Rieu orkest. Door hun prachtige kleding en mooie nummers kwam er veel schwung in de zaal. Oud prins Frankie Morsink dwong veel respect af door live een stuk uit de Barbier van Sevilla te zingen op een niet onverdienstelijke manier. Dolle Jet en klean Wegdam hadden in hun perfect opgezette act voor elk van de 33 prinsen van het N.C.G. een passend lied of tekst verwerkt, die in het kader van het jubileum de bezoeker van de gala avond meenam op reis door de tijd.

Wibo Westra is een van de weinige buutreedners die zelfs later op de avond een zaal nog kan boeien met zijn fantastische buut, goed inspelend op de zaal en de opstand met de hoogheden en de raden van elf improviseerde hij op onovertroffen wijze er op los.

De nieuwe voorzitter van ‘De Vlearmuze’ – Gerd Jansen – was aan het eind van de avond apetrots op de vereniging. “Er is heel hard gewerkt door ruim 150 vrijwilligers en als je dan ziet hoe mooi de aankleding van de hal weer is en wat voor programma er geboden wordt en hoe de bezoekers hebben genoten, dan weet je weer waar al het werk voor verricht wordt.”


Bovenstaande film is gemaakt door Jan Larink Productions, de Needse cameraman heeft een DVD gemaakt waar de hele feestavond op staat. Deze kunt u bestellen via het nummer: 0545-293488.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=953]

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Jos Stapelbroek ontvangt Gouden Alaaf”

 1. Meine Roswinkel

  Wat was het een grootse avond, ook leuk om te zien was hoe razende reporter Roy zichtbaar genoot van deze voor Berkelland unieke bijeenkomst, normaal komt hij wat fotootjes maken, hij was nu niet meer weg te branden in de zaal. en bleef tot in de kleine uurtjes om met volle teugen te genieten.
  Zag hem ook overleggen met een paar bekende Needenaren, dit zal ongetwijfeld in de toekomst leiden tot een nog hogere waardering voor het Needse gebeuren op deze hooggewaardeerde site.

 2. Super feest en enorm gezellig.
  Complimenten voor de organisatie.

  Hoop wel voor de muzikant op klompen,
  Dit zijn laatste optreden is.
  Wat een afgang!

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven