Kleine brand in rieten dak snel geblust

schuurbrand Neede 005-borderNEEDE – Bij een kleine brand aan de Haaksbergseweg in Neede is vanmiddag omstreeks half drie het rietendak van een losstaand schuurtje verloren gegaan. Door nog onbekende oorzaak heeft het dak van het schuurtje vlamgevat.

De brandweer van Neede rukte met groot materieel uit maar dat bleek niet echt noodzakelijk. De brand was vrij snel onder controle. De brandweer heeft een deel van het rietendak uit elkaar gehaald om goed te kunnen blussen.
[nggallery id=903]

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Kleine brand in rieten dak snel geblust”

  1. Niet z’n drukte daarom maken, het is gewoon haaksbergseweg iedereen maakt fouten.
    Een brand is al erg genoeg, fijn dat ze er
    nog goed van af komen.
    Groetern

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven