Leden gaan met oliebollen langs de deur

HAARLO – Op vrijdag 15 en zaterdag 16 januari gaan de leden van sportclub Haarlo weer langs de deur voor hun traditionele oliebollenactie. Dit is een traditie die al weer voor het 26e jaar plaats vind, en evenals voorgaande jaren is ook dit keer weer voor het derde weekend na de jaarwisseling gekozen.

Het succes van de oliebollenactie is mede te danken aan het enthousiasme van de leden en de  Echte Bakker Boenders uit Eibergen die altijd heeft gezorgd voor een kwalitatief goede en lekkere bol.

Bakker Boenders begint donderdag met het bakken, terwijl de voetbalvereniging al wat langer met de voorbereiding bezig is. Uiteindelijk kunnen vrijdag en zaterdag circa 70 leden van de sportvereniging de oliebollen via een huis aan huis actie aan de man brengen in de gemeente Berkelland.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Leden gaan met oliebollen langs de deur”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven