Man beboet voor openbaar dronkenschap

NEEDE – Woensdagavond is een 38-jarige man uit Neede beboet voor openbaar dronkenschap en het niet kunnen tonen van een ID. Politieagenten troffen de man even na 23:00 uur aan op de Oudestraat. Hij viel op omdat hij direct een beledigend gebaar maakte richting de agenten.

De agenten spraken hem hierop aan, maar snel werd duidelijk dat de man hevig gedronken had. De man was duidelijk niet voornemens de agenten op normale wijze te woord te staan. Toen hij gevraagd werd zich te identificeren, weigerde hij. Hierop is hij aangehouden en meegenomen naar het politiebureau.

Na verhoor is hij met twee boetes heengezonden, wegens zijn openbare dronkenschap en het niet tonen van een ID.

Ingezonden mail:
De politie heeft mij woensdagavond 27 januari beboet voor openbare dronkenschap en het niet kunnen tonen van een ID. Na een cafebezoek wilde ik nog even pinnen bij de geldautomaat en zag 2 agenten naar mijjn mening weinig uitvoeren en vroeg of zei niets anders te doen hadden, vervolgens werd ik hardhandig tegen de muur gezet naast de geldautomaat en gevraagd of ik een ID kon tonen, en heb dit niet geweigerd maar had deze niet bij me.
Zelf woon ik ongeveer 30 meter van de geldautomaat en aangeboden om mee te gaan en daar mijn ID in te zien.

Daar werd geen reactie op gegeven en werd in de politieauto gezet en meegenomen. Na een paar uur in de cel te hebben gezeten en niet te hoeven “blazen” voor een alcoholpromillage werd ik teruggebracht naar huis met 2 boetes wegens openbare dronkenschap en het niet kunnen tonen van een ID (totaal €140.-).

We hebben met familie en vrienden hier nog lang over gelachen en de reden van dit verhaal is of iemand nog wel 30 meter op straat kan lopen met een paar biertjes achter de kiezen,de politie is dus inderdaad uit op boetes!

Groeten van een 38-jarige man uit Neede.

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Man beboet voor openbaar dronkenschap”

  1. Kilometerheffing? in neede is vastgezet op 5 euro per meter als je daar smakelijk om kunt lachen heb je meer dan een alcoholprobleem. (zwarfer Gait, die met een paar joints achter de kiezen echt geen pinautomaat of agenten ziet staan)

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven