Meerdere honden dood door vergiftiging

EIBERGEN – Hondenbezitters in Eibergen moeten op dit moment bij het uitlaten van hun viervoeters hun ogen openhouden. In de omgeving van de Warfslatweg (zandweg) en de Vogelenzangstraat zijn meerdere honden omgekomen door vergiftiging.

De politie is op de hoogte van de vergiftigingen, en roept gedupeerden op contact op te nemen met het nummer 0900-8844, aldus politievoorlichter Niels Nijman. Zaterdagmiddag heeft de politie via een sms-alert inwoners van Eibergen gewaarschuwd voor de vergiftigingen.

Bij de redactie kwamen zaterdag meerdere mailtjes binnen van verontruste burgers. Zij waarschuwen, en adviseren een andere route te nemen. 

De politie heeft in de omgeving gezocht maar er werd niets aangetroffen waarmee de honden vergiftigd konden zijn.  Er is een onderzoek gestart.

Deel dit artikel:

5 gedachten over “Meerdere honden dood door vergiftiging”

 1. Onze hond is daar dus één van. Vrijdag ochtend rondje vrijersmaat via warfslatweg en oude spoorbaan naar klaashofweg. In de middag kwamen we thuis nadat we even naar het centrum waren geweest. Onze hond lag met stuiptrekkingen en veel bloed in de bijkeuken. Vervolgens zijn we gelijk naar de dierenarts geweest. Zaterdag de 9e is ze overleden aan de complicaties van de vergiftiging. Een kleinere hond is vrijdag al overleden na uit te zijn gelaten in het zelfde gebied. Deze hond had dezelfde verschijnselen.
  Welke Beul doet zo iets zinloos, spreek dan de baas aan als je durft en vermoord niet het dier!!

 2. hier helpt maar 1 ding tegen, mensen gaan samenwerken,en deze vuilak zelf pakken want op de politie of kabinet wachten helpt niet.
  Dus Handen in eens en gauw aanpakken deze gast.

 3. Ik weet niet of het hier mee te maken heeft maar ik heb vrijdag mijn hond uitgelaten bij het kerkhof en m,n hond was vrijdagavond doodziek en kwijlde heel erg maar is gelukkig weer beter.
  Iedereen die z,n hond heeft verloren door deze Gestoorde actie, heel veel sterkte!
  Hoop dat deze beul gevonden word en moge hem hetzelfde overkomen wat met de honden is gebeurd!

 4. Zelf heb ik 2 honden, dit zijn ahw kinderen voor mij en mijn vrouw.Na het lezen van dit soort berichten wekt dit bij verschillende gevoelens op, verdriet voor de arme honden die dit is aangedaan en hun baasjes en ook een enorme woede tegenover de zielige achterlijke idoot die dit gedaan heeft!
  Dit soort “mensen” hebben in mijn ogen geen recht van bestaan en moeten zo snel mogelijk opgepakt worden!
  Deze zijn zeer zwaar gestoord en zijn een gevaar voor de maatschappij.
  Waarschijnlijk heeft zo’n idioot een keer in een drol getrapt en moeten de honden er maar aan geloven.
  Moet je eens voorstellen dat wanneer dit soort zich gaan storen aan schreeuwende kinderen!……..gaan ze deze dan ook vergiftigen!
  Ik hoop dat de politie deze beul zo snel mogelijk vind en opsluit (voorgoed) voordat andere mensen de politie voor is, wan dan kon het wel eens heel erg met deze gast aflopen!!!

  Sterkte aan de mensen die dit overkomen is, en de meest erge vorm van ****** gewenst aan die klootzak die dit geflikt heeft!!

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven