Met 113 km per uur over Borculoseweg

BORCULO – De politie in de gemeente Berkelland heeft dinsdag en woensdag op diverse locaties in onder meer Ruurlo, Borculo en Eibergen verkeerscontroles gehouden. Er werd met name gecontroleerd op de fietsverlichting en snelheid. Woensdagmiddag is een bestuurder op de Borculoseweg ter hoogte van ijsboerderij ’t Dommerholt op de bon geslingerd, hij reed met 113 kilometer over de weg waar de maximale snelheid van 80 km/u is toegestaan.

Met name op de Borculoseweg (N315) werd gecontroleerd vanwege klachten over schoolgaande jeugd die met meerdere personen naast elkaar zouden fietsen. Hiervoor werd uiteindelijk één boete uitgeschreven. Verder werden drie automobilisten bekeurd voor het niet dragen van een autogordel en zeven fietsers voor het niet voeren van de juiste fietsverlichting.

Op de Diepenheimseweg in Neede kreeg een automobilist een bon wegens een snelheidsovertreding. Hij reed ruim 100 km/u, terwijl maximaal 80 km/u is toegestaan. Ook op de Wessel van Eylllaan in Borculo werd een automobilist bekeurd. Deze bestuurder had zijn ruiten niet schoongeveegd met als gevolg dat hij door de bevroren autoruiten onvoldoende tot nagenoeg geen zicht op de weg had.

[nggallery id=987]

Deel dit artikel:

10 gedachten over “Met 113 km per uur over Borculoseweg”

 1. Deze ambtenaar in functie een vruchtbare dag?
  Hoop dat dit soort straks de laan uit gaat in 2011.
  En de niet “strepen jagers” over blijven.
  Ga als “echte vent” op de rijbaan staan bij -10
  En bekeur indien nodig.
  Ipv in een warme dienst auto, je tijd volmaken.

 2. “klachten over schoolgaande jeugd die met meerdere personen naast elkaar zouden fietsen”
  En er is maar één bekeuring uitgeschreven. Dus dan valt het hard mee.

  Daarbij, schuif niet altijd alles af op de jongeren. Hoe vaak komt het niet voor dat ‘niet jongeren’ met twee personen (of soms meer) naast elkaar fietsen.
  Let wel! Wettelijk is het verboden naast elkaar te fietsen / een voertuig te besturen. Vaak wordt het alleen gedoogd.

 3. Snap al die mensen niet, die altijd en eeuwig kritiek op de politie hebben. De agenten doen gewoon het werk wat aan hen is opgedragen. Houd je gewoon aan de regels en er is niks aan de hand.

  Bovendien: hoe meer bekeuringen, hoe meer geld er in de schatkist komt. En dat kan op den duur weer bezuinigingen schelen! 🙂

 4. Aha, daar zijn onze dienders dus als je ze nodig hebt. Stiekum verstopt achter het bosje en mensen geld uit de broek kloppen de 5KM/u te hard rijden.

  Hulde poloitie.

 5. bezorgde Berkellander

  Zouden ze dit ook allemaal doen via internet net als bij aangiftes van gestolen fietsen.

 6. Vroeger had je echte agenten, deze stonden op straat, hielden je aan en spraken je toe op je wandaden en je kwam er met een waarschuwing vanaf. Nu heb je agenten die, om te promoveren bij de baas met extra bonnen komen voor pietluttige overtredingen, krijgen een veer in de kont dat ze goed werk doen en gaan door met muggesiften, wat een stakkers. Lijkt me dat je met GEEN goed gevoel thuis kunt komen met z’on instelling, maar ja, daarom werk je bij de politie. Dan heb je nog een categorie hulpsherrifs die ook met regelmaat in de gele gemeentewagen rond rijden, zo langzaam dat je ze zou bekeuren, om overal te kijken of er nog geschoort kan worden. Wat een wereld, ik noem het ordinaire diefstal.

 7. is maar goed dat Peter de Vries mooie opname’s hadden van de politie ,zelf alles aan de laars lappen en de schijnheilige boon spelen.die zullen er wel met een sisser afkomen ,en wij worden voor een paar kilometer te hard bekeurd om de schatkist van de politie te spekken.

 8. maar ja je bent ook wel dom als je je door deze auto laat flitsten, opvallender kan het niet. Daarnaast lap ik zelf ook alle regels aan de mouw, maar ja als je dat doet moet je ook niet klagen. gewoon beter opletten wat je doet en wanneer 😀 En nu moeten we gewoon eens ophouden met het bekritseren van de maatschappij anders moet je er gewoon zelf wat aan gaan doen. En helemaal ophouden met het idee, vroegah was alles betah. We leven nu en niet vroeger

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven