Overval op Needse bejaarde man mislukt

NEEDE – Dinsdagavond heeft er om 21.20 uur een poging tot overval plaatsgevonden bij een woonhuis aan de Hengeler. Volgens politiewoordvoerster Ester Naber probeerde de overvaller onder bedreiging van een steekwapen de woning binnen te komen. De bejaarde bewoner wist de overvaller te verjagen en kwam met de schrik vrij.

De politie heeft een SMS-Alert uit doen gaan en roept eenieder die iets gezien heeft op om zich te melden. Verdere gegevens over de toedracht zijn op dit moment nog niet bekend.

De dader is donker gekleed en 1.85 meter lang. Hij is gevlucht in de richting van de Rapenburg . De politie is met veel mankracht in de omgeving van de woning aanwezig en heeft een onderzoek naar de toedracht en de dader ingesteld.  Voor tips kunt u de politie bellen op telefoonnummer 0900-8844.

Update woensdag:
De politie heeft dinsdag tijdens het onderzoek politiehonden ingezet. De overvaller is tussen de 20 en 25 jaar oud. Vandaag wordt er gestart met een buurtonderzoek.

[nggallery id=944]

Deel dit artikel:

5 gedachten over “Overval op Needse bejaarde man mislukt”

  1. Ehm ….. poging tot overval aan de Hengeler en de dader gevlucht richting Rapenburg? Dat is toch helemaal aan de andere kant van Neede? Of is iemand ‘m gevolgd?

  2. Ehm Arjan,
    check ff google maps voor je een reactie plaatst, de rapenburg ligt strak aan het hengeler.

  3. Oeps, okay. Ik dacht dat Hengeler in die wijk links naast de vijver in de Hofmaat (als je van de kant van Eibergen komt) ligt. Niet dus.

    Eigenlijk ook niet belangrijk. Ergst is het voor die man.

  4. Gelukkig kon de politie op tijd aanwezig zijn.Zal in de toekomst wel niet meer gebeuren.
    Misschien moeten ze dan wel helemaal uit Steenderen komen, want Guusje ter Horst van de Pv/dA bezuinigd het pollitiekorps in het oosten van het land helemaal kapot.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven