Reisverslag Peter Stoverink (update 3)

Donderdagavond heeft één van de deelnemende teams geregeld dat we op een bevroren meer konden driften. Een gedeelte van het meer was sneeuwvrij gemaakt (ijsdikte ongeveer 60 cm). Natuurlijk heb ik hier ook aan mee gedaan. Het was echt geweldig. Een paar auto’s zijn in de sneeuw beland, en deze moesten lost getrokken worden. Opnames van dit spektakel zijn gemaakt door Top Speed en wordt binnenkort op televisie uitgezonden.

Ook kunnen deze aflevering op www.topspeedtv.nl bekeken worden. Vanmorgen zijn we om half 8 (Nederlandse tijd) vertrokken uit Muonio. Het eerste gedeelte was het weer goed, maar wel koud (bij vertrek was het min 14) In Zweden werd het weer slechter, de temperatuur daalde nog verder naar beneden.
 
We hebben in één toer door gereden en inmiddels zijn we in Midden Zweden. We zullen nog de hele nacht door moeten rijden om morgen tussen 14 en 16 uur in Hilversum aan te komen. Dit zal dus nog een lange zware nacht worden. De wegen zijn glad, het sneeuwt.

Zojuist zagen wij 2 elanden naast de weg staan. Rendieren hebben we deze week ook veel gezien. Wij gaan er nog even tegen aan. Tot morgen in Nederland.

Groeten Peter

[nggallery id=970]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Reisverslag Peter Stoverink (update 3)”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven