Rondje door Berkelland: Ruurlo!

RUURLO – De rubriek ‘rondje door Berkelland’ is een groot succes. De eerste opnames werden vorig jaar gemaakt in het centrum van Neede. Daarna was Eibergen aan de beurt. Maandagmiddag trok het team van Nieuwsuitberkelland.nl samen met acteur Arne Hulshof door Ruurlo. Dit leverde weer mooie momenten op (zie film).

Zelfs de brandweer moest er aan te pas komen, Hulshof zat vast in het Ruurlose doolhof, brandweermannen hebben de acteur uit het doolhof bevrijdt. Burgemeester Bloemen was deze dag druk bezig om zijn kerstboom naar buiten te brengen. Hij nodigde ons uit om een kopje koffie te komen drinken.

Anny catus toverde Hulshof om tot een paashaas, hoe ze dat deed? Bekijk hieronder de film. De laatste opnames worden binnenkort gemaakt in Borculo. Heeft een een tip waar we aandacht aan moeten besteden mail dan naar [email protected].

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven