‘Ruurlo kan niet wachten op ijsbaan’

kerstbomeninzameling 056-borderRUURLO – De ijsbaan aan de Vente is nog steeds niet geopend voor publiek. Inwoners uit Ruurlo zoeken daarom zelf het ijs op. Dat gebeurde woensdag onder andere naast de ijsbaan op de smalle slootjes die langs de rondweg gesitueerd zijn en op het ijs bij het kasteel Huize Ruurlo.

Onze verslaggever, onderweg naar de mogelijk geopende tijdelijke ijsbaan, zag bij aankomst dat de ijsbaan nog niet betreden mocht worden. Hij was niet de enige; diverse ouders met kinderen kwamen met dezelfde gedachte naar de Vente toe.

Als alternatief besloot men de slootjes in de buurt van de ijsbaan maar aan te wenden voor het nodige schaatsplezier. De slootjes langs de rondweg boden hiervoor een goede uitkomst.

Ingezonden filmpje eerste inwoners uit Ruurlo op natuurijs:

[nggallery id=927]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “‘Ruurlo kan niet wachten op ijsbaan’”

  1. ook voor een verslaggever geldt: ff informeren of op de site kijken van de ijsclub kan een vergeefse gang naar de ijsbaan voorkomen. Overigens lijkt het er op dat de baan vrijdag open gaat . Check vanavond de site www. ijsbaanruurlo.nl

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven