Sport en Spel Uitleen sluit haar deuren

EIBERGEN – Na ongeveer tweeduizend uren in twintig jaren als beheerder van de Sport en Spel Uitleen moet Johan Wansink een punt achter zijn wekelijkse vrijwilligersbaan zetten. Als het aan hem zelf had gelegen, was hij nog wel enkele jaren doorgegaan. Hij heeft nog steeds plezier in de wekelijkse verhuur van sport-en spel materiaal. Echter heeft de Sport Federatie Berkelland besloten de SSU af te stoten en daarom wordt de gehele inventaris per 1 februari a.s. verkocht.

Al ruim 20 jaren beheert hij eerst samen met enkele andere vrijwilligers maar de laatste jaren alleen de Sport en Spel Uitleen (SSU) in Eibergen. De SSU is een initiatief van de Eibergse Sport Federatie daterend van begin jaren ’90. Johan heeft alle verhuizingen meegemaakt. Van een kleine ruimte binnen de bibliotheek aan de Hagen, het berghok en  de vergaderruimte van de Pickerhal tot de huidige plek aan de Bartelinksgang binnen het kantoor van de Sport Federatie Berkelland.

De topjaren kende de SSU eind jaren ’90. Van heinde en ver kwamen verenigingen, scholen, organisaties en particulieren sport en spel materiaal huren voor hun activiteiten. Voor al die jaren inzet en enthousiasme wil de sportfederatie Johan enorm bedanken.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Sport en Spel Uitleen sluit haar deuren”

  1. Veel respect voor wat Johan allemaal al wel niet doet en heeft gedaan! Dat met ontzettend veel inzet!

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven