Drie fietsers gewond door gladde wegen

NEEDE/EIBERGEN – De gladheid heeft donderdag drie slachtoffers geëist in Neede en Eibergen. De ongevallen gebeurden op de kruising Borculoseweg – Koolmeesstraat (18.00 uur) en de Borculoseweg – Kronenkamp (19.45 uur).

Twee fietsers uit Neede zijn door het gladde wegdek onderuit gegaan en zijn met verwondingen afgevoerd naar het ziekenhuis. Bij één van de ongevallen is volgens bronnen ook een auto betrokken.

Een buurtbewoner heeft de gemeente gebeld met de melding over de spekgladde wegen. Meteen heeft de gemeente actie ondernomen en de weg gestrooid. Ook in Eibergen is een vrouw gewond geraakt, zij viel rond 19.15 uur van haar fiets op de rotonde ter hoogte van schoenmaker Laarhuis.

Een aantal jongeren en leden van de EHBO hebben de vrouw opgevangen en gewacht totdat de ambulance arriveerde.

Deel dit artikel:

6 gedachten over “Drie fietsers gewond door gladde wegen”

 1. Ook in eibergen was het spekglad,zag een ambulance bij de rotonde gisteravond.
  Is het zout op???

 2. Is niet helemaal terecht,deze reacties.
  Toen ik vanmorgen om 05.10 uur buiten kwam, reed de strooiwagen al strooiend in het rond , terwijl menig een nog in bed lag!!!
  Maar ja, als je ook laat op de ochtend wakker wordt, dan is het werk al gedaan.

 3. gisteravond op de rotonde in eibergen is er iemand met een kind achterop bijna onderuit gegaan. Nog geen minuut later is er een jong iemand op die zelfde rotonde onderuit gegaan.
  Dus beter strooien op de rotonde. Zou ik zeggen.

 4. Wat een gezeur.
  Hou toch eens op over dat gezeur met strooien.
  Mijn man moet naast zijn eigen werk ook strooien van de baas. Hij vind het echt geen pretje om sávonds als je net een uur in bed ligt wakker gebeld te worden met de mededeling te strooien, en om dan vervolgens de hele nacht soms de dag erachteraan op pad te zijn.
  En nu zijn jullie aan het zeuren dat er beter gestrooid moet worden. Meld je zelf aan om te helpen, dan weet je dat je niet alles kunt voorkomen…

  Groeten uit BERKELLAND

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven