Wat deed die Hummer-limo in Eibergen?

EIBERGEN – Vorig jaar heeft de Sport Federatie Berkelland op Radio 538 de Limo Lunch gewonnen met een radiospelletje in het programma ‘Greatest Hits’. Donderdag was het dan eindelijk zover, de Hummer-limousine van 12,5 meter lang kwam bij het SFB-kantoor in Eibergen voorrijden. Heel Eibergen keek zijn ogen uit, ‘waar komt die grote auto vandaan!’ 

De vijf medewerkers van de SFB konden eerst samen met vrijwilliger Johan uitgebreid op de foto en daarna een uur lang genieten van een heerlijke lunch in de 538 Limo. In dit uur werden Borculo, Neede en Eibergen aangedaan en werden er bij de Stokkersbrug foto’s gemaakt.

Chauffeur Hans moest flink aan de bak bij de smalle straatjes rond het kantoor. Al met al een ritje om niet snel te vergeten voor de SFB! Vanaf volgende week zijn ze ook te zien op de site van Radio 538.

[nggallery id=965]

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Wat deed die Hummer-limo in Eibergen?”

  1. Vanmiddag nog achter gereden van Eibergen naar Borculo via Haarlo.
    Brute bak en nog lekker snel ook! Maar volgens 538 is hij ‘maar’ 10,25 meter lang. 😉

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven