Wederom fietsendiefstal bij ’t Spieker

EIBERGEN – Nadat er vorig weekend ook al fietsen verdwenen was het vandaag – zaterdag – wederom raak. Tenminste zes fietsen werden in de avonduren door onverlaten gestolen terwijl ze netjes bij ’t Spieker gestald stonden. De gedupeerden hebben de politie ingeschakeld.

De fietsendieven sloegen toe tijdens het ‘Rockin Harmony’ concert van muziekvereniging Excelsior. De politie kwam niet ter plaatse. De beheerder roept alle gedupeerden op aangifte te doen bij de politie. Deze nieuwe trend van diefstal is een doorn in het oog van de beheerder.

Heeft u iets gezien? De politie roept getuigen op zich te melden via 0900-8844.

Deel dit artikel:

4 gedachten over “Wederom fietsendiefstal bij ’t Spieker”

 1. Je geniet van een mooie sportdag. Zowel Heren 1, als Dames 1 van Boemerang winnen met klinken cijfers. Aansluitend deze mooie sportdag, ga je naar de overkant, ’t Spieker. Een fantastisch concert, verzorgt door Excelsior. Alles loopt mooi in elkaar over en je gaat naar huis. Verbaasd sta je met meerdere mensen (met je fietssleutel in de hand) buiten te kijken. Beide nieuwe fietsen, waar ook wij gewoon hard voor moeten werken, zijn weg. Wat een domper op deze mooie avond.

 2. niets is ze te gek zelfs onder je eigen carport wordt een fiets gejat. Ook bij de Klok was het raak heb je een leuk feest, wil je naar huis en is de fiets gestolen, niet van mij maar wel van een ander
  Errug lullig , toch meer blauw op straat en zeker bij het Spieker tijdens evenementen

 3. ook ik moest er aan geloven dat mijn fiets is gestolen alleen dan vrijdag op zaterdag bij de bushalte (bij het assink)

  het is toch te gek voor woorden dat de politie niets kan/wil doen….
  wat me ook opviel is dat het om allemaal nieuwere type fietsen gaat waar iedereen dus hard voor heeft moeten werken

  mvg

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven