Wieler Tourclub Neede kan weer vooruit

NEEDE – Schuurman Schoenen, Ter Woerds Afbouw B.V. en de Rabobank Achterhoek-Oost hebben zich voor drie jaar verbonden als sponsor aan de Wieler Tourclub Neede (WTC). Woensdagavond werden, onder aanwezigheid van veel leden, de handtekeningen onder de overeenkomst geplaatst. Een groot moment voor de club, omdat daardoor een lang gekoesterde wens in vervulling ging.

Uitgangspunt van het bestuur was dat men graag in zee wilde gaan met uitsluitend Needse ondernemers. Er wordt nieuwe wielerkleding aangeschaft waar op de namen van de drie sponsors prijken. Medio maart vindt de presentatie plaats van de nieuwe outfit. De WTC is een snel groeiende vereniging met inmiddels 41 leden en hoopt deze trend voort te zetten. Nieuwe leden zijn van harte welkom.

In het winterseizoen is de weg ingeruild voor de bossen en de velden. Eind maart begint het nieuwe wegseizoen. Er wordt getraind op de zondagmorgen, dinsdagavond, donderdagavond en zaterdagmiddag. Nadere informatie treft u aan op de website www.wtcneede.nl.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Wieler Tourclub Neede kan weer vooruit”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven