Wim en Rudy regeren over de Waterrot’n

EIBERGEN – Het is elk jaar een belangrijk moment in Eibergen. Wie worden de nieuwe hoogheden van de Waterrot’n. Zaterdagavond zijn de nieuwe carnavalsleiders in de zaal van de Klok gepresenteerd. Prins Wim Kemink en adjudant Rudy Asschert regeren een jaar lang over de Waterrot’n. De oude hoogheden Henk Jansen en Ronnie Ruesink werden op een ludieke manier afgevoerd. Dit jaar had de bekendmaking een speciaal tintje, ook werd de nieuwe president bekend gemaakt.

In 2003 is Joop ten Have aangesteld als president. Hij nam op de feestelijke avond afscheid. Na dit moment werd de kersverse president – Henk Bredeveld – voorgesteld aan de carnavalisten.

Vrijdagavond zijn de nieuwe jeugdprins en adjudant ook onthuld, Prins Joris Wansink en adjudant Nick ter Brinke nemen het stokje over van Dave Visser en Jacco Smeenk. De feestavond werd bijgewoond door verenigingen uit de buurt, De Hookers en Bacchus.

Zondagmorgen zal er een receptie plaatsvinden ter eren van de nieuwe prins en adjudant. Tevens wordt ‘De Glazen Waterrot’ uitgereikt. Dit alles begint om 11.11 uur.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=933]

Deel dit artikel:

5 gedachten over “Wim en Rudy regeren over de Waterrot’n”

  1. Gefeliciteerd Rudy, leuk toch zo,n [nieuw]Needse missionaris die het carnaval in waterrottendorp op een hoger plan wil tillen.

  2. M Koster is een kansloze needenaar die de hele winkelstand in Neede in zijn hemd zet.
    Dure huurpandjes. Veel leegstande panden.
    Jammer Mans.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven