Aanhouding na klappen op mega Skifeest

RUURLO/BORCULO – De politie heeft dinsdag een 44-jarige man uit de gemeente Berkelland aangehouden. Hij wordt ervan verdacht een 43-jarige inwoner uit Ruurlo mishandeld te hebben tijdens het mega Skifeest in sporthal ’t Rikkenhage aan de Furstenhauerstraat in Ruurlo.

De politie hield de man aan nadat hij op verzoek op het politiebureau verscheen. De man wordt ervan verdacht afgelopen zaterdag een andere man dusdanig geslagen te hebben dat deze laatste hoofdletsel opliep.

De man is ingesloten voor nader verhoor en onderzoek.

Eerdere bericht: Mega Skifeest: Zuipen en harde muziek

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Aanhouding na klappen op mega Skifeest”

  1. Jambek is iemand uit Neede die er gewoon weer niks van snapt…. We gaan niks uitleggen, zonde van de tijd, Jambek heeft ook een klap van de (Needse) molen gehad…

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven