Aankomende bruidsparen kijken ogen uit

RUURLO – Als je gaat trouwen dan wil je graag op ideeën gebracht worden. Zondagmiddag organiseerde Orangerie Huize Ruurlo daarom voor alle aanstaande bruidsparen een bruidsevent. Vooral de show op de catwalk trok veel bekijks. De actuele bruidsmode voor hem en haar werd daar getoond.

Ondernemers stonden in de Orangerie met hun stands op het gebied van, haarmode, bloemsierkunst, trouwkleding, fotografie, en vele andere zaken die bij een trouwpartij niet vergeten mogen worden.

De volgende ondernemers lieten hun producten zien: Bloemen Groot Jebbink, bruidsmode Beijer Besselink, BViPM Entertainment Groep, Albert Bakker Video, Ami Kappers, Lingerie Hannie Morssinkhof, stalhouderij Schouwink, Travel Counsellors, garage Groenouwe, Hans Makkink fotografie, drukkerij Weevers, schoonheidssalon Herma en de gemeente Berkelland.

Tijdens het event kon men ook een kijkje nemen in het kasteel (Huize Ruurlo). Voor velen een mooie locatie om te gaan trouwen. Fotograaf Han te Hennepe was voor Nieuwsuitberkelland.nl aanwezig en maakte onderstaande fotoreportage. Ook hij mocht een kijkje nemen in het Ruurlose kasteel!

We zien ook alles: Posters bruidsevent worden vervangen
De organisatie van het bruidsevent kom na alle drukte niet uitslapen, maandagmorgen in alle vroegte moesten de heren op pad om de posters van het event te vervangen voor de aankondiging van het lente weekend 0p 13 en 14 maart. Je hoeft geen gekke dingen te doen want Nieuwsuitbekelland.nl ziet alles! Gelukkig hadden ze de zaken goed voor elkaar (zie hieronder).

[nggallery id=1068]

[nggallery id=1063]

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Aankomende bruidsparen kijken ogen uit”

  1. Tja, het was allemaal erg vrouw gericht. Meestal als er getrouwd wordt is er toch op zijn minst 1 man nodig. Ik heb er weinig van teruggevonden tijdens de hele trouwfair en ook hier weer door het oog van de fotograaf.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven