Aanrijding tegen elektriciteitshuisje

tn_februari_2010_001RIETMOLEN – De politie heeft zondagochtend 14 februari een 19-jarige man uit Haaksbergen aangehouden nadat hij onder invloed van alcohol met zijn auto tegen een elektriciteitshuisje was gebotst aan de Isidorushoeveweg in Rietmolen.  

De politie kreeg omstreeks 06.30 uur de melding dat een automobilist op de Isidorushoeveweg tegen een elektriciteitshuisje was gebotst. De beginnend bestuurder was in een flauwe bocht door de gladheid rechtdoor geschoten. Hij kwam tegen een elektriciteitshuisje tot stilstand. De man raakte niet gewond.

Door de aanrijding kwamen enkele huizen in Rietmolen tijdelijk zonder stroom te zitten. Uit een blaastest bleek dat hij teveel had gedronken. Hierop werd hij aangehouden. Op het politiebureau bleek een promillage van 0,8. Het rijbewijs van de man is ingenomen. De politie maakt proces-verbaal op voor het rijden onder invloed en voor het veroorzaken van een aanrijding.

[nggallery id=1030]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Aanrijding tegen elektriciteitshuisje”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven