Boodschappen doen met hoogheden

EIBERGEN – Klanten in de Albert Heijn supermarkt aan de Laagte keken zaterdagmiddag verbaasd op. “Wat zijn de prinsen en adjudanten van de Waterrot’n, De Hookers en Bacchus allemaal aan het doen?”. De hoogheden waren aan het winkelen met tien ouderen uit Eibergen. Tijdens seniorenmiddag op 16 februari hebben de Eibergenaren een winkelprijs gewonnen en mochten voor een bepaald bedrag gratis winkelen.

Het winkelen vond dit jaar plaats bij de Albert Heijn omdat de jeugdprins en zijn adjudant daar werkzaam zijn. De winnaars werden thuis opgehaald en getrakteerd op een lekker kop koffie en een drankje bij De Klok. Daarna gingen ze met het volledig uitgedoste prinselijke gevolg boodschappen doen bij de Albert Heijn.

En als klap op de vuurpijl kregen ze na het afrekenen van de boodschappen nog een cadeaubon van 10 euro en een doos appelflappen aangeboden door de bedrijfsleider.

Aansluitend zijn er nog een aantal consumpties genuttigd bij de Klok en werden de ouderen weer thuis gebracht. De winnaars van dit jaar waren: mw. Kooimans, dhr. Wansink, mw. Ottink, dhr. Meulenkamp, dhr. Steinkamp, mw. Rondeel, mw. Weernink, mw. Rijkenbarg, mw. Wesseling, mw. te Koppele. De prijzen werden aangeboden door carnavalsvereniging ‘De Waterrot”n’.

foto’s Han te Hennepe:
[nggallery id=1041]

Deel dit artikel:

7 gedachten over “Boodschappen doen met hoogheden”

 1. Ik als echte carnavalist, weet hoeveel moeite het kost om onze oudere samenleving op de been te houden. Mensen zoals Karel, zouden zelf ook eens om onze vergeten ouderen moeten kommeren.
  Houden we er ook rekening mee, dat het boodschappen doen in een supermarkt opzich misschien een half uurtje duurt, echter houden zij er ook rekening mee, dat deze mensen door Prinsen en adjudanten van de verenigingen worden opgehaald thuis.
  Dat supermarkten hier niet zomaar aan mee willen doen?
  Al met al, uren voorbereiding voor een half uurtje boodschappen doen.
  Dus Karel, bij deze nodigen we je uit, om volgend jaar misschien mee te helpen?
  Dan koop ik vrijkaartjes voor je, voor Jan Klaasen in Doetinchem!
  Mag je de hele dag op een fietsje zitten.

 2. @ karel

  weet je wel wat carnaval in houd? denk het niet ben het helemaal eens met patrick. wat zijn jou hobby’s? zeker zuur achter de ramen zitten en iedereen af kraken laat gewoon iedereen zijn hobby’s ofzo hebben en kraak niet alles af!!!

  Martijn

 3. Jullie hebben er weer niks van begrepen, geeft niks, wat er voor de ouderen is gedaan TOP! Maar ga iemand met een maffe Jan Klaassen muts geen hoogheid noemen… En nee ik zit niet zuur achter de ramen ik maak feest wanneer het mij uitkomt en wanneer ik daar zin in heb, en dan hoeft het niet de 11e van de 11e te zijn of 11 of 20:00uur te zijn etc. etc.

  En wat betreft helpen, dat doe ik genoeg alleen het hele jaar door daar heb ik geen specifieke datums of maffe muts voor nodig…

  En zeker weet ik wat carnaval inhoud, paar dagen maf en gek doen en vriendelijk tegen iedereen, Totdat ze paar dagen later op straat lopen dan kijken ze niet meer naar de ander om… En dat is wat er gebeurt….

 4. hahahahhahahhahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahaahahahhahaah
  karel je bent NIET GOED WIJS en je snapt er gewoon niks van iedereen mag wel een voorbeeld nemen aan die mensen want die denken tenmiste nog aan de ouderen

 5. Dag, Karel die heeft helemaal gelijk wat hij schrijft. Iedereen is elkaars vriend met carnaval en daarna kunnen ze elkaar weer een jaar met de kont aankijken. En de titel hoogheid is echt “over the top”
  afz. Koning Pils

 6. @ hallo:

  Als ik jouw bericht lees vraag ik me af wie er hier nou niet goed wijs is..

  @ koning pils:

  Ben dus niet de enige die het merkt, bedankt…

  Oh ja, op dit onderwerp reageer ik niet meer, tot snel mede Berkellanders!

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven