Deur opengebroken om brand te blussen

brand Neede 004NEEDE – De brandweer van Neede moest zaterdagavond omstreeks 20.50 uur uitrukken voor een incident in een woning aan de Burg. Mensstraat te Neede. Daar woedde gedurende korte tijd een kleine brand in de keuken. Er zou sprake van zijn dat de vloerbedekking in de brand stond.

Toen de brandweer en politie ter plaatse kwamen hebben zij de voordeur geforceerd. In de woning werd een verwarde vrouw aangetroffen die, vanwege taalproblemen, ook niet geheel duidelijk kon maken wat er exact gebeurd was.

De brandweer heeft de brand geblust. De oorzaak van de brand is op dit moment nog niet bekend maar mogelijk is er sprake van brandstichting. De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht. De brandweer kon vrij snel terug naar de kazerne.
[nggallery id=1022]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Deur opengebroken om brand te blussen”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven