DJ’s klaar voor Doofpot- Kettelavond

EIBERGEN – Zaterdagavond 13 maart vanaf 20.00 uur zal café de Krekel in Eibergen weer bol staan van de jaren ‘70 en ‘80 muziek, gedraaid vanaf origineel vinyl. De DJ’s van toen (Aalt, Dinant, Wijnand en Dick) zullen deze avond café de Krekel aan de Grotestraat weer omtoveren tot de Doofpot/Kettel.

Voor de het 4e jaar achtereen wordt deze succesvolle avond georganiseerd. De muziek uit deze periode wordt eigenlijk alleen maar populairder. Denk alleen maar eens aan de Top 2000 die tussen kerst en oud & nieuw miljoenen mensen aan de radio kluisterde. De lijst die werkelijk bol stond van de muziek uit de seventies en de eighties. De diskjockeys van de aloude Eibergse bardisco, gaan op 13 maart café de Krekel weer in de sfeer van de Doofpot/ Kettel brengen door middel van deze prachtige muziek. De singles en LP’s worden weer opgepoetst en zullen op de draaitafels gelegd worden. De muziek, sfeer en de mix van oud en jong zullen uiteraard weer voor een gezellige avond zorgen.

Ook dit jaar zal glazenhaler Jan Nijhof zijn oude hobby weer oppakken. Hij zal als vanouds vakkundig de lege glazen verzamelen en spoelen. Tevens zal er een uitgebreide digitale fotopresentatie te zien zijn met afwisselend foto’s uit de oude doos en foto’s van de afgelopen drie Doofpot/Kettel avonden.

Het laatste nieuws is uiteraard te vinden op het internet. Op www.dedoofpot.net is veel informatie en fotomateriaal te vinden van de afgelopen jaren en hier vindt u natuurlijk ook alles over 13 maart aanstaande. Na de carnaval zullen in heel Eibergen en omstreken de inmiddels bekende posters te zien zijn.

De voorverkoop van de kaarten start in de week na de carnaval bij Hilbert en Frida in café de Krekel aan de Grotestraat in Eibergen en bij de diskjockeys.  Kaarten kosten 5 euro (inclusief 2 munten) in de voorverkoop. Aan de kassa kosten de kaarten 5 euro (exclusief munten).

Deel dit artikel:

4 gedachten over “DJ’s klaar voor Doofpot- Kettelavond”

 1. jammer dat ze niet meer oude dj’s uitnodigen word de avond alleen gezelliger van geld ook voor oud mederwerkers alleen profiteren van jantje den daar eens overna

  een oud mederwerken van de kettel

 2. Ik weet ook nog wel enkele bejaarde diskjockeys die willen meedoen.Deze denken nog 20 jaar te zijn en kunnen de emotie niet de baas. Wordt eens volwassen boy’s.

 3. wij hebben de laatste 3 jaar enorm genoten van deze avond en zijn zeker allemaal weer van de party!

 4. @John,

  Wat een ontzettend misplaatste reactie.
  Heb jij je luier wel droog?
  Wat is er mis met een stel DJ’s die anderen een gezellige avond willen bezorgen?
  Wordt zelf eens volwassen, want jou reactie is wel heel erg puberachtig..
  Als je wilt reageren op mijn reactie, mijn e-mailadres is bij de redactie bekend.

  Groeten van André

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven