Etherpiraat heeft dwangsom ontvangen

RUURLO – De gemeente Berkelland heeft etherpiraat radio Testarossa een dwamgsom opgelegd van 20.000 euro omdat de Ruurlose piraat illegale bouwwerken op het perceel van de familie Wezinkhof heeft staan. Op 1 maart moet de keet en de mast opgeruimd zijn aan de Hofteweg.

Zaterdag en zondag waren de piratenliefhebbers nog gewoon aan het draaien op 94.50 FM. Op de RDS stond de tekst: ‘Met de dwangsom aan de kont slingeren wij de platen in het rond’.

Maandag zijn de DJ’s overgeschakeld naar de 97.00 FM, rond 10.00 uur werd de uitzending door een onbekende oorzaak gestaakt.

[nggallery id=1048]

Deel dit artikel:

12 gedachten over “Etherpiraat heeft dwangsom ontvangen”

 1. Tjonge, heeft de gemeente niets beters te doen dan dit soort zaken?? Laat ze de vernielzuchtige, slopende en inbrekende types eens aanpakken i.p.v. deze jongens een dwangsom te geven of uit de lucht te halen. Ze doen toch immers niemand kwaad?? En storen zoals dit in het grijze verleden wel eens gebeurde lijkt mij in dit geval niet aan de orde aangezien de tegenwoordige piraat meestal met dezelfde, zo niet betere apparatuur draait als menig lokale omroep. In dit steeds vreemder wordende land draait immers alles om geld en dat is de enige legitieme reden waarachter de gemeente zich kan verschuilen. Ether frequenties worden immers voor heel veel geld verkocht en het gaat daarbij niet meer om wat de luisteraar wil horen. Wederom een belachelijke actie van de Gemeente Berkelland dus.

 2. Is toch triest dat onze gemeente deze jongens die met veel plezier muziek draaien voor vele mensen die van dit soort muziek houden.
  Deze mensen vernielen niks
  laat gemeente belangrijke dingen doen in berkelland

 3. Nou gemeente berkelland twee dezelfde reacties hierop hier nog een derde bij ik luister ook vaak naar piraten vind ik geweldig maar even los van het feit of het wel of niet mag gebruik je beetje energie dat je nog hebt inderdaad voor andere dingen om de piraten te pesten hebben we toch andere instanties dacht ik ,dus doe dingen die je moet doen b.v voor de veiligheid van je eigen inwoners dat lijkt me een stuk beter of vinden jullie ook niet ,spandeer er eens een dag aan om hierover na te denken .

 4. De soep word niet zo ….., zeer wel moog’lijk dat ze de “verkeerde” muziek de ether inslingeren en als deze lui de juiste dosis testosteron hebben aangemaakt loopt het wel met een sisser af.(zwarver gait, vanaf 57.2)

 5. Radio grijze wolf

  Testarossa bedankt veur de fijne plaatjes van afgelopen weekend op de 94.5 en 97.0. groeten sander de grijzewolf

 6. tja heel erg jammer dat de gemeente berkeland zo kinderachtig is , ze hebben zeker ook vorst velet en zit nu hele dagen in de keet en gaan ze dwangsommen uit schijven maja mooi dat t zo kan alleen jammer dat t zo mot !! groetjess

 7. Martijn Fokkink

  Gezien bovenstaande reacties wordt er grotendeels hetzelfde gedacht over de gemeente Berkelland.
  Inderdaad, het is te triest voor woorden dat een overheidsinstantie zich bezig houd met het uitdelen van dwangsommen aan onschuldige jongeren die voor vertier en plezier zorgen door muziek de ether in te slingeren.

  Gemeente Berkelland heeft al genoeg andere problemen met een veel hogere prioriteit dan het uitdelen van dwangsommen, beste gemeente Berkelland, gebruik je kostbare energie en dure ambtenaren liever voor belangrijke dingen ipv eerlijke, onschuldige jongeren te dwarsbomen.
  Open je ogen, zorg voor orde en veiligheid binnen de dorpskernen en zorg goed voor je burgers.

  Op deze manier word vandalisme en criminaliteit in de hand gewerkt. Deze jongeren doen niemand kwaad, vernielen niets, storen geen andere mensen en zorgen voor vertier. Voor jong en oud.

  Heel Ruurlo en omstreken staat vol met wietplantages zo blijkt, de ene na de andere komt bovendrijven de laatste tijd en naar verluid hebben deze telers lange tijd ongestoord hun gang kunnen gaan zonder dat er een haan naar kraaide.
  Zet je met een groep piraten liefhebbers een mast neer en een schaftkeet om in de vrije uurtjes af en toe een plaatje de ether in te slingeren, krijg je een dwangsom van maar liefst € 20.000,-.
  Inderdaad weer een bewijs dat we met z’n allen helemaal de weg kwijt zijn in Nederland!

  Radio Testarossa, bedankt voor alle energie en het plezier die jullie ons boden dit weekend, vele mensen hebben plezier beleefd aan jullie muziek en gezelligheid!

  Martijn Fokkink

 8. jongens jammer dat berkeland zo te keer moet gaan hier is die ook al binnen

  wel fijn feestje vant weekent

  gr de firma sjimmy ism de b&m formatie

 9. Kjeals bedankt voor de fijne plaaten van afgelopen weekend. Had helaas geen tijd om te komen. Maar succes met de wederopbouw.

  Groeten pino, station N.O.S.

 10. iedereen bedankt voor de komst van afgelopen weekend! en natuurlijk ook voor het medeleven met ons. wij pakken de boel maar op en dan hoort u ons binnen kort wel weer in de ether vanuit een andere locatie!

  groeten radio testarossa!

 11. precies martijn ik ben er hele maal mee eens en ik denk dat er ook veel meer piraten liefhebbers er zo over denken als gemeente berkelland zo op gaat treden en zo onze hobby af nemen waar we zo veel geld en energy in gestoken hebben , laat ons tog onze 100,000e luisteraars plezier doen in berkelland en omstreken. doe er je voordeel mee en hou je poot stijf en blijf het bij zaken houden die niet deugen je kan ook denken hun zijn van de straat en hebben een leuke dag. wat ook niet elke dag gebeurd, maarja iniedergeval badankt dat je niet mee wou werken luisterraars en ammateurs sucses !!

  groetjess!!

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven