film: Politieke partijen aan het woord


Aanstaande maandag worden alle politieke partijen uitgenodigd om de Berkellanders te vertellen waarom ze op hun partij moeten stemmen. Ze krijgen om 10.00 uur de kans voor het gemeentehuis in Eibergen.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “film: Politieke partijen aan het woord”

  1. gerrittijink

    Een armoedespeurder wil het cda, is dat een klimop-baan of iemand die in een of ander reintegratieproject = blijven hangen. ARMOE in berkelland, kan niet, bestaat nie, willen we niet zien of horen. We hebben zoveel geld, werk en zout dat we zo die benodigde 35miljard die (ja wie iegenlijk, want d’r is geen regering) op kunnen hoesten.(zwarver gait, amateur politikus die met 1600 mede-illegalen op zon 3,5 zetels rekent,buiten mededinging natuurlijk)P.s maar goed dat we van svenergymij. gewisseld zijn

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven