Borculoër gewond door gooien tegel

BORCULO – Een 23-jarige man uit Borculo is in de nacht van donderdag op vrijdag 5 februari gewond geraakt nadat onbekenden een tegel binnengooiden bij een woning. De man liep hierbij verwondingen op aan zijn hand.

Het incident werd rond 00:30 uur bij de politie gemeld. De 23-jarige man bevond zich in een woning aan de Kronerburgerstraat in Borculo toen er werd aangebeld. Nadat hij de deur opende, gooiden onbekenden een tegel naar binnen. De man raakte hierbij licht gewond aan zijn hand. Bij het incident waren drie jongemannen van tussen de 16 en 22 jaar betrokken.

De jongens hadden een donkere huidskleur en waren donker gekleed. Eén jongen droeg een grijze pet, en andere had kort kroeshaar. Na het incident zijn de jongens weggerend richting de Prins Hendrikstraat. De politie is een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden via 0900-8844.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Borculoër gewond door gooien tegel”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven