Melanie Leusink winnaar fotowedstrijd

BORCULO – Melanie Leusink uit Voor-Beltrum heeft de fotowedstrijd ‘Mensen in Berkelland’ gewonnen. Haar foto was volgens de jury het mooiste plaatje van de 91 foto’s die door Berkellanders zijn ingezonden. De foto met daarop de twee dochters van Leusink komt op de kaft van de gemeentegids 2010 te staan. De wedstrijd is door de gemeente Berkelland voor de tweede keer uitgeschreven.

Burgemeester Hein Bloemen reikte maandagavond in het gemeentehuis in Borculo de prijzen uit. Wim Smit (70) heeft de tweede prijs in de wacht gesleept. De Needenaar maakte een foto op de Needse Berg tijdens de sneeuw. De derde prijs ging naar Sharon Brummelhuis uit Neede. Haar dochter van drieënhalf jaar plukt bloemetjes op een grasveld bij Huize de Kamp op de winnende foto.

De eerste prijs wordt beloond met een VVV-bon van 200 euro, de tweede prijs met 100 euro en de derde prijs met 50 euro. Naast de prijswinnaars zijn er nog zeventien andere Berkellanders die met hun ingestuurde foto een plaatsje in de gemeentegids krijgen.

Dat zijn: T.J. de Groot (Neede), Gert Vreemann (Neede), Henk Soldaat (Borculo), Marcél Borsboom (Eibergen), Tamara van Keulen (Borculo), Han te Hennepe (Eibergen), Dick Runhaar (Eibergen), Alie Vreemann, twee foto’s (Neede), Ada Antink (Eibergen), Loes Fischer (Neede), Gerrit Snippe (Eibergen), Leendert Koertse (Ruurlo), Henk Kamperman (Borculo), Ema Wilderink (Eibergen), en Yvonne Koorevaar, twee foto’s (Borculo).

Klik hier om de foto’s van bovengenoemde namen te bekijken.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=1034]

De foto van Melanie Leusink:
[nggallery id=1036]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Melanie Leusink winnaar fotowedstrijd”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven