Ronny en Robby regeren over Hookers

tn_Afbeelding nieuw Roy 18170EIBERGEN – In het hookershoes (café de Beuk) zijn zondag de laatste hoogheden van Berkelland bekend gemaakt. Prins Ronny ter Haar, adjudant Robby Wiericx regeren samen met prinsessen Sabine en Helga dit jaar over de Hookers. Hun motto is: ‘Met ons dit carnavalsjaar geen gezeur, anders wieze wie oe noar’t gat van de deur’.

Rond 22.00 uur werden de prins en adjudant gepresenteerd. Kapper Erik ter Mos was uitgenodigd om de act te verzorgen. Met zijn scheermes en schuim ging hij flink tekeer. Maandag om 11.00 uur kunt u de hoogheden feliciteren tijdens het tafelen in het hookershoes.

Er zijn dan optredens van de  dansgarde de Dansmietjes, Karel van de Kate, het Sentiment, Michiel Bütterhof, duo Herman Finkers en Brigitte Kaandorp. Vanzelfsprekend ontbreken ook de muzikale klanken van Hans Roerdink niet.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=1029]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Ronny en Robby regeren over Hookers”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven