Schaatsbaan op de Brink groot succes

EIBERGEN – Jonge schaatsliefhebbers hebben zaterdag massaal gebruik gemaakt van de mobiele ijsbaan die van 12.00 tot 18.00 uur op de Brink heeft gestaan. De C1000 en Unox hebben samen gezorgd voor de ijspret in het centrum.

Een koek en zopie kraam maakte het plaatje helemaal compleet, erwtensoep en warme chocomel waren de producten die aangeboden werden.

C1000 Eibergen heeft grote geheimen!
Een aantal weken terug trof onze fotograaf een medewerker van de C1000 aan in een bananenpak (zie foto). Waarschijnlijk werkt hij op de groente- fruitafdeling. Niemand heeft ons kunnen vertellen waarom deze verkleedpartij heeft plaatsgevonden voor de supermarkt. Wie kan ons meer vertellen?
[nggallery id=1043]

[nggallery id=1042]

Deel dit artikel:

4 gedachten over “Schaatsbaan op de Brink groot succes”

 1. Ehm …. massaal gebruikgemaakt? Ik ben een keer of vier langs die ijsbaan gekomen op verschillende tijdstippen. Er waren steeds wel wat kinderen, maar bij het woord ‘massaal’ denk ik toch aan heel andere aantallen en daardoor aan (lange) wachtrijen.

  Die waren er op die momenten allerminst. Steeds een stuk of zes kinderen aan het schaatsen. De in bovenstaand stukje gekozen bewoordingen neigen volgens mij een beetje naar Telegraaf-journalistiek.

  Maar wellicht, buiten die vier keer om dat ik er langs kwam, zag het er op andere momenten wel zwart van de kinderen …

  Was dit evenement trouwens vooraf wel aangekondigd? Volgens mij wist niemand er iets vanaf. Leuk initiatief, dat volgens mij veel meer had verdiend.

 2. In supermarkt C1000, was zeker een week van te voren al op verschillende borden te zien dat deze kunstijsbaan er zaterdag 20 februari zou zijn op de Brink.
  Dus de mensen die boodschappen doen bij deze suppermartr konden het allemaal weten. Het was duidelijk aangegeven.
  Massale belangstelling was mss. wat te veel van het goede. Maar zaterdag toen de baan weer werd opgeruimd, zei een woordvoerder van de org. zeer te vreden te zijn over het aantal kinderen dat er deze middag, aanwezig was geweest.
  ,,In andere plaatsen is dat wel is heel wat minder”, aldus de woordvoerder.

 3. zo druk was het niet eens ben er n paar keer voorbij gekomen,denk dat vele naar winterswijk en haaksbergen waren winkelen.het was er mooi weer voor.en hopen dat ze nu alle c1000 in heel nederland aan doen dat zou leuk zijn.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven