Scouting Borculo is op zoek naar klusjes

BORCULO – In het teken van scout-it-out, gaan de scouts van Scouting Cycloongroep Borculo dit jaar op pad om klusje te doen in en rondom huis. Beter bekend als ‘heitje voor een karweitje’. Deze actie zal worden gehouden op 13 maart. Tuintjes wieden, straatjes vegen, helpen met de afwas, of misschien wel andere creatieve ideeën van de bewoners van Borculo, Geesteren, Gelselaar en Haarlo.

Scouting staat dit jaar in het teken van 100 jaar scouting in Nederland. Rondom dit jubileum worden een aantal landelijke activiteiten gehouden en één daarvan is Scouts2day op 15 mei in Utrecht.  Om hieraan deel te kunnen nemen, gaan de Borculose scouts op pad om zelf hun entreegeld te verdienen.

De scouts roepen u op om klusjes te bedenken. Ook ondernemers van Borculo en omgeving zijn van harte welkom om karweitjes aan te melden. Aanmelden kan via het e-mailadres [email protected] of telefonisch op zaterdag tussen 9:30 -16:00 uur op nummer 0545-481359.

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Scouting Borculo is op zoek naar klusjes”

  1. Als ik jou naam zie weet ik waar dat gat in Neede voor is….daarna graag weer dichtgooien.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven