Tuunte Fashion heeft mooiste etalage

NEEDE – Jaarlijks organiseert het N.C.G. ‘De Vlearmuze’ een wedstrijd onder de winkeliers. Diegene met de mooist versierde etalage wint. De jury bestaat uit de hoogheden van ‘De Vlearmuze’, Prins Han, Adjudant Joop, Jongerenprins Bouke en Jongerenprinses Ragmar.

Vrijdagmiddag hebben zij, samen met hun begeleiding, de etalages gekeurd. Zaterdagmiddag stopte de Prinsenwagen, volgeladen met Hoogheden, Raad van Elf, Dansgardes en de Vlearmoesband voor de deur bij Tuunte Fashion in de Oudestraat.

Prins Han en Adjudant Joop overhandigden daar de oorkonde en de wisselbeker behorende bij de prijs aan het personeel van Tuunte Fashion.

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Tuunte Fashion heeft mooiste etalage”

  1. En dan verwacht je bij zo’n bericht een foto van…de etalage…
    Maar euh: gefeliciteerd dames!

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven