Twee meisjes mishandeld in feesttent

NEEDE – De politie onderzoekt een incident waarbij twee 18-jarige meisjes zijn geslagen. Het incident heeft zich zondagavond voorgedaan, een 33-jarige man uit de gemeente Berkelland is aangehouden voor mishandeling.

Agenten ontvingen rond 23.00 uur een melding van de mishandeling in een feesttent aan het Marktplein in Neede. De twee meisjes zouden geslagen zijn door een onbekende man, één meisje raakte licht gewond aan haar kaak de ander had een pijnlijk oog.

De politie heeft ter plaatse een onderzoek ingesteld en een 33-jarige man uit Berkelland werd korte tijd later aangehouden. Hij werd overgebracht naar het politiebureau en is voor nader verhoor ingesloten. De politie onderzoekt de exacte aanleiding.

Deel dit artikel:

20 gedachten over “Twee meisjes mishandeld in feesttent”

 1. de man was zeker niet verkleed als engel

  het is mijn vriendin wie dit gebeurt is en ze zag er echt erg uit dat zon avond nog zo uit de hand kan lopen.

  de man was verkleed als cowboy.

  hoor ik vandaag dat ie waarschijnlijk bij mij in de straat woont.

 2. Ik keur het ook niet goed hoor je hoort van iemand af te blijven. Maar ik weet natuurlijk niet wat er van te voren is gebeurd is. Zo’n man begint niet uit zichzelf in te hoeken op dames.
  Dames kunnen ook erg irritant wezen, het verhaal zal dus 2 kanten hebben.

 3. de dames hebben helemaal niks gedaan. ze waren niet irritant niks. ze probeerden alleen een ruzie te voorkomen. maar de man was zo aggresief en keek zo eng uit zijn ogen. en toen draaide hij compleet door.

 4. ik heb gezien dat de beveiliging de man met een zwart wit streepjes shirt uit de tent werkte en hoe !!!
  later is de man met een licht bruin body warmertje door de security naar buiten gebracht later bleek hij er iets mee te maken gehad te hebben die gek
  alleen jammer dat er maar 2 kleer kasten waren zij konden niet overal te gelijk zijn

 5. de man met zwart wit streepjes shirt bedoel je die man in boeven pak . ik was verkleed als boef en probeerde mijn vriendin te beschermen. en ben toen hardhandig door de security naar buiten gegooit. dus heb niet veel kunnen doen

 6. je moet er niet mee bemoeien ??

  wat zou je doen als je een man je vriendin ziet slaan en 2 seconden later stort je in elkaar ? het lijkt mij dat iedereen zo reageert

 7. nou het zou een vriend of vriendin van jou moeten zijn. die mogen ze dus lekker vrij bont en blauw slaan??
  als iemand ze slaat ga jij dus lekker toekijken?

 8. He Jeffrey,

  ik heb gezien hoe jij naar buiten bent “gewerkt”. Ik vond het meer gepast gedrag van de beveiliging !

 9. ik zeg hier wel niks meer op want volgens mij weten de meeste mensen niet wat er gebeurt is. ik ben gewoon boos geworden omdat een man mijn vriendin hebt geslagen. ik heb haar zo in elkaar zien storten toen ik buiten stond en ben toen na haar toe gerent. daarna ben ik boos geworden en heb geprobeert naar die man toe te komen wat mij niet gelukt is. verder stonden de mannen buiten de ehbo post waar ze naar binnen probeerden te breken. om ons nog meer klappen te geven. ik vind dit niet normaal gedrag. en had hem graag wat terug gedaan. maar wel beter dat dat niet gelukt is anders had ik nu ook problemen gekregen. ik hoop nu gewooon dat deze man zijn straf krijgt die hij verdient

 10. Jeffrey,

  Heel spijtig dat jij naar buiten werd gewerkt. Maar ter plaatse was 1 meisje aan de grond met flink wat bloed in haar gezicht, en 2 mannen die flink over de zeik waren, ook tegen de beveiliging… terwijl die juist alleen maar wilden helpen en de situatie onder controle wilden hebben. je reactie is te begrijpen in zo’n situatie, maar dat maakt het werk van de security alleen maar lastiger.
  Hopelijk gaat het snel weer goed met je meisje.

 11. Jeffrey heeft groot gelijk als je vriendin in elkaar wordt geslagen, dan mep je terug, en gaat er niet rustig naar staan kijken.En dat is mijn idee………………

 12. ik snap dat de security zijn werk moest doen.
  maar toen ik mijn vriendin daar zo zag liggen onder het bloed.
  toen werd ik zo kwaad dat ik daar niet eens meer aandacht. het was echt erg om te zien.

  ik weet dat het dom was om toen zo kwaad te worden en na die gast toe wou gaan.
  maar daar dacht ik toen echt niet aan.
  ook dom van mezelf.

  maar de security heeft de mannen niet uit de tent gegooit.
  toen een vriendin van mijn vriendin naar binnen wou gaan om ons te zoeken. werd ze weer aangevallen door de man. dat is wel jammer.

  maar security heeft zen best gedaan. en ook de omstanders bedankt die geholpen hebben.

  en nu eerst zorgen dat men vriendin maar snel er weer boven op komt

 13. Jeffrey de hartelijke groeten en van harte beterschap met Patricia, ik vind het heel erg wat er is gebeurt, maar je kunt toch wel indekken dat je niet gaat staan toekijken met de handen in je zak, als je vriendin wordt mishandeld ik vind het een minne streek Jeffrey ik sta volledig achter jullie. Het beste er mee…………….doei……….

 14. he stelletje **** ze hadden die **** ook een nacht in de cel moeten zetten net zoals ik als hun mij 5 keer op de **** rammen sla je een keer terug wordt je aangeklaagt voor mishandeling zieke ****. En ten tweede ik had helemaal niks met deze ruzie te maken want ze hadden ruzie met een paar andere jongens gehad. Maar ja zoiets zetten ze natijd niet in de krant. Kijk als je maar 2 kanten van het verhaal hoort. Het is maar goed dat ik meerdere getuiges had. Ik hoop maar dat die meisjes ook op hun nummer worden gezet.

  (gewijzigd door de redactie)

 15. Hallo iedereen. Ik wil als laatste reageren op dit gebeuren. Het is jammer dat hier iets word vertelt wat helemaal niet klopt!! Daarom heb ik dan ook de redactie gesproken en kan na dit bericht niet meer gereageerd worden. Er loopt een onderzoek over dit gebeuren. En dan zal ook blijken wat er nu echt gebeurd is. Nogmaals;het is jammer dat er via deze site geprobeerd word om ‘de schuldige’ aan te wijzen!! Dit kan alleen de politie. En dat gaan ze ook doen!

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven