Vrachtwagen met pech zorgt voor file

EIBERGEN – Het verkeer op de N18 (Haaksbergseweg) heeft woensdagmorgen vanaf 7.30 uur muurvast gezeten door een gestrande vrachtwagen. Op de Berkelbrug blokkeerde de vrachtwagen een deel van de weg. Dit zorgde voor kilometers file in beide richtingen.

Door een onbekende oorzaak kreeg de truck een lekke band en kon niet verder rijden. Het verkeer kon maar één rijbaan gebruiken. Na enkele uren werd het probleem verholpen en kon het verkeer verder rijden.

Heeft u foto’s of meer informatie mail dan naar: [email protected].

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Vrachtwagen met pech zorgt voor file”

  1. Ik vind ‘geschaard’ wel een beetje overdreven.
    De trailer stond op de strook asfalt naast de weg en de chauffeur had een nog een poging gedaan om de truck nog naar rechts te sturen, net voorbij de brug-railing.
    Daardoor stond de truck niet meer recht voor de trailer.
    Maar geschaard…… dat niet.

  2. Ik zat bij garage huytink in de showroom in groenlo en daar stond de file ook al. Verkeer liet elkaar er netjes langs als tweede en derde rij naast de vrachtwagen , kwam er op de heenweg langs. Maar toch nog veel vertraging dus.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven