Winkel palingrokerij Menkhorst geopend

GEESTEREN – Zaterdag is de winkel en workshopruimte van palingrokerij Oost Nederland officieel geopend. Jan Ribbers mocht namens de Vereniging Vrienden van de 3e Berkelcompagnie het woord voeren tijdens de opening van de nieuwe werkruimte aan de Hekweg naar aanleiding van het poten van 500 palingen in de Berkel.

De palingrokerij Oost Nederland is ontstaan uit ‘nood’. Chris Menkhorst was jaren lang vrachtwagenchauffeur en deed zijn werk met overgave. Helaas moest hij door omstandigheden hiermee stoppen. Omdat hij al actief visfan en palingroker was, heeft hij min of meer van zijn hobby z’n beroep gemaakt en heeft de palingrokerij opgezet.

Zijn vrouw Ans, zijn zoons Peter en Erik en schoondochters Gwen en Daniëlle helpen hier fantastisch bij en daar is hij hen ook zeer dankbaar voor. Mede door hun medewerking en door de steun en hulp uit de buurt, hebben ze de winkel en workshopruimte kunnen realiseren, die zaterdag officieel is geopend. Er was grote belangstelling. En iedereen liet zich de hapjes met paling goed smaken.

Meer info op: www.palingrokerijoost-nederland.nl.

[nggallery id=1049]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Winkel palingrokerij Menkhorst geopend”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven