Aanmelden Oranjemarkt weer begonnen

dsc0042-1.jpgEIBERGEN – De voorbereidingen voor de altijd succesvolle Oranjemarkt in Eibergen zijn alweer in volle gang en er vinden al vele inschrijvingen plaats op het VVV-kantoor. De markt wordt gehouden op Koninginnedag, in het centrum van Eibergen, van 10.00 tot 15.00 uur.

De meeste winkels gelegen aan het marktterrein zijn tijdens de markt gewoon open. Het marktterrein strekt zich uit tot: Grotestraat (Laagte tot en met rondje kerk), Kerkstraat, Hagen, Kluiversgang, Brink en de J.W.Hagemanstraat.

De Oranjemarkt mag gezien worden als een vrije markt: Alles mag (binnen redelijke grenzen) te huur, te koop of ter informatie aangeboden worden. Iets demonstreren wordt zeer op prijs gesteld. Aan de markt kan dus iedereen deelnemen: ondernemers met hun koopjes en aanbiedingen, particulieren met hun spullen van de zolder, kunstbeoefenaars met hun creaties, verenigingen met het promoten van hun doel, kinderen met hun oude speelgoed of met zomaar iets.

De standhuur is € 25,- inclusief kraam. Zonder kraam is € 16,- verschuldigd. Voor kinderen tot en met de basisschool zijn de prijzen respectievelijk € 15,- en € 5,-. Muzikanten en muzikantjes mogen geheel gratis meedoen (wel vooraf inschrijven bij de VVV). Geïnteresseerden kunnen zich vóór 24 april inschrijven op het VVV-kantoor in Eibergen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven