Acht maal goud voor Needse judoka’s

ENSCHEDE – Het gebouw van de Enschedese Show en Marsband aan de Herculesstraat in Enschede stond afgelopen zondag in het teken van de judosport. Hier werden namelijk de onderlinge judokampioenschappen van het Oosten gehouden door judoclub ‘De Budoka’.

Aan dit toernooi werd deelgenomen door  110 judoka’s, zowel  jeugd, junioren en senioren jongens en meisjes alsmede dames en heren afkomstig van:  jc De Wester,  jc ’t Heelal, jc De Roef, jc  Stadsveld,  allen uit Enschede, jc Chikara uit Deurningen,  jc Budokai Glanerbrug , jv ’t Höfke Neede en Diepenheim en de organiserende jc ‘De Budoka’  eveneens uit Enschede.

Het gehele toernooi werd afgewerkt volgens het poulesysteem, dat wil zeggen iedereen in zijn haar poule/gewichtsklasse tegen iedereen. Er werd gestreden in 23 poules/gewichtsklassen, opgedeeld in zes tijdsblokken. De judoka’s van de Judovereniging  ’t Höfke Neede en ’t Höfke Diepenheim met in totaal 36 deelnemers wisten maar liefst 26 podiumplaatsen te behalen verdeeld over vijftien maal een eerste plaats, zeven maal een tweede plaats en vier maal een derde plaats.

Goud voor de Needse judoka’s was er voor:
Ivo Agelink, Noor Eppink, Monica Menkehorst, Wouter Krooshof, Robert Hengeveld, Jip Oude Breuil, Niels Roeseler en Emiel Nijland.

Goud voor de Diepenheimse judoka’s was er voor:
Finn Schreurs, Carmo Waszink, Veerle Verdonk, Marinus Kramer, Richard Varenhorst, Rick Meijer en Savannah Kramer.

Zilver voor de Needse judoka’s:
Annabel Agelink, Michel Menkehorst, Dyllan Geraerds, Thesingh en Kevin Bijkerk.

Zilver voor de Diepenheimse judoka’s:
Wout Assink, Ben Molenkamp en Luuk Hofmeijer.

Brons was er voor de Needse judoka’s:
Nick Boeve en Pim Kramer.

Brons was er voor de Diepenheimse  judoka’s:
Lucas Muller en Helmer Hoenink.

[nggallery id=1081]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Acht maal goud voor Needse judoka’s”

  1. “”Goud voor de Needse Judoka,s “”
    Wouter Krooshof van harte Gefeliciteerd met je eerste Gouden medaille

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven