Actievoerders actief tijdens verkiezingen

borden 003BERKELLAND – Via een anoniem telefoontje werd de redactie van Nieuwsuitberkelland.nl woensdagmorgen omstreeks 11.30 uur getipt over een actie die vandaag opgezet is door ‘Bondgenootje’. Op alle verkiezingsborden hangen actieposters die over de AOW gaan. Wie er achter deze spontane actie zit is niet bekend, de beller wilde zijn naam niet prijs geven.

Wel liet hij weten, dat de verkiezingen voor Bondgenootje vandaag beginnen. Ook werd verteld dat de actievoerders de komende maanden niet stil blijven zitten. Wie kan ons meer vertellen over deze actie? Mail naar [email protected].

Schriftelijke reactie Bondgenootje (exclusief):
De lokale verkiezing zijn geweest en we richten ons nu op de komende kamerverkiezingen. Inmiddels weten we allemaal hoe de landelijke politiek denkt over de AOW en is dus Bondgenootje alvast begonnen met campagne voeren. Omdat in het algemeen de mensen met de laagste inkomens vaak het zwaarste werk verzetten en daarbij vaak op relatief jonge leeftijd al aan het werk zijn gegaan vindt Bongenootje het een slechte zaak om langer te moeten doorwerken. Het is in de ogen van Bondgenootje veel rechtvaardiger om de keuze aan de mensen zelf te laten. Wie langer wil doorwerken moet dat zeker kunnen doen maar diegenen die het op hun 65e voor gezien houden moeten dan ongestraft,dus zonder kortingen met pensioen kunnen gaan. Waarom moet de één vijftig jaar van zijn leven werken voordat hij /zij recht heeft op pensioen en mag de ander al na amper veertig jaar stoppen. Met deze actie hoopt Bongenootje de AOW kwestie opnieuw onder de aandacht te brengen zodat de kiezer straks bewust zijn keuze kan maken.

Bondgenootje

[nggallery id=1073]

Deel dit artikel:

12 gedachten over “Actievoerders actief tijdens verkiezingen”

  1. een hardwerkende

    Goeie actie,

    dus over enkele maanden op de echte verkiezingen:
    of de PVV of de SP !!

  2. Jammer dat je in Berkelland niet op de PVV kon stemmen. Ik heb dus bewust dan maar niet gestemd.

  3. Hoe meer je klaagt, hoe moeilijker je het voor jezelf maakt! En zo moeilijk hebben wij het hier niet in Berkelland of in NL! Er zijn nog wel andere gemeenten of landen waar het allemaal veel minder is….

  4. gerrittijink

    Goede bondgenoot, met gait den zwarver oet’n needsen barg, IJZERSTERKE AKTIE én aan de reakties te lezen blijkt wel waarom. Hoe is het mogelijk dat de trad.pol. partijen zelfs maar 1 stem hebben gekregen, “change”is het parool en daarvoor moeten we ALLEMAAL keihard aan het WERK., nou ja allemaal.

  5. Goede uitslag vandaag, Han Boer de grote winnaar. En uiteraard de bevolking van Neede. Waarom? We zijn verlost van M.K. de VVDer die beweerd goed te zijn voor het dorp. Nu, hij is alleen goed voor zichzelf. Heeft nu tijd voor rijles met zijn camper.

  6. Bondgenootje

    Hallo Gait ,oet’n needsen barg.ie kunt mie mooi helpen plakk’n ie hept ja toch tied zat.
    ik goe dit weekend weer op trat.
    Ik bun om 14:00 uur op ’t kruuspunt Rondweg/Rutgersweg.

  7. Hoezo hoera voor het CDA Sabine, wie zegt dat het CDA met te grote muts op het weer voor het zeggen zou krijgen. Don Leo heeft niks meer in te brengen, hij heeft al zo veel naar de kloten geholpen.. Als deze man karakter had, gooide hij nu de handdoek in de ring. Hoogmoed komt voor de val.

  8. GroenLinks scoort met onderzoek
    De Stentor 5 maart 2010
    GroenLinks in de gemeente Berkelland heeft met haar verkiezingsprogramma een tweede plaats gehaald in landelijk onderzoek naar duurzaam landschapsbeheer. De Vereniging Nederlands Cultuurlandschap onderzocht 136 programma’s. GroenLinks haalde 96 van de mogelijke 100 punten

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven