Auto’s total-loss na ongeval Kempersdijk

NEEDE/EIBERGEN – Op de Kempersdijk in Neede heeft woensdagmiddag rond 16.30 uur een aanrijding tussen twee voertuigen plaatsgevonden. Een bestuurder van een bestelbus die uit een uitrit kwam rijden verleende geen voorrang aan een ander automobilist die op de Kemperdijk reed. Er zijn geen gewonden gevallen.

De schade aan beide auto’s is enorm, daarom zijn ze total-loss verklaard. De bestuurders kwamen met de schrik vrij. Bergingsbedrijf Ilihohan uit Borculo heeft de auto’s afgesleept.

Dinsdagavond rond 22.45 uur is er nog een ongeval gebeurd. Op de kruising Deventerkunstweg met de Kiefteweg kwam een bestuurder met zijn auto in een weiland terecht. Hij moest uitwijken voor iemand die de voorrangsweg op wilde rijden. Ook deze automobilist kwam met de schrik vrij.

[nggallery id=1115]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Auto’s total-loss na ongeval Kempersdijk”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven