Bedrijf Beerten is serie vernielingen beu

DwTemp_F3864110BORCULO – Afgelopen nacht is er voor de tiende keer een vernieling gepleegd aan de muntautomaten van de stofzuiger en de hogedrukreiniger van de wasautomaat bij Autoschade Beerten aan de Hesselinks Es. Onverlaten breken keer op keer de muntautomaten open om het aanwezige geld mee te nemen. Ook de wasautomaat zelf werd dit keer geheel vernield. Zelfs de printplaat werd eruit gebroken

Ook een ter plaatse aanwezige camera werd onklaar gemaakt. Vorig jaar was Autoschade Beerten ook al 9 keer de dupe en nu het voor de tiende keer raak is gaat Beerten het aantal camera, waaronder verborgen exemplaren, flink uitbreiden.

Beerten kan nu weer de gehele installatie gaan vervangen en is het inmiddels goed zat. De totale buit bedraagt inmiddels ruim € 1000,00 muntgeld, los van de vervanging en reparatie van apparatuur.
[nggallery id=1102]

Deel dit artikel:

7 gedachten over “Bedrijf Beerten is serie vernielingen beu”

 1. is maar 1 oplossing gewoon iets maken dat als ze erweer aanzitten krachtstroom op komt te staan.politie kan niks maken .sorry voor de daders ongelukje.

 2. Needenaar, zijn de hoofdletters op je toetsenbord op? En de: ,,,,,,, Geeft niet hoor, niemand neemt die reactie van je kwalijk hoor, je komt tenslotte uit Neede. Succes met je jam en de vleermuizen, en nu braaf naar je warme nestje…

 3. @karel

  aguttt karel.weet jij hier soms meer vanaf????loze opmerking van jou.ie komt natuurlijk uut het yuppie borculo.jullie kunt ons wal alles ofpakken ,moar de mond snoeren zal jullie nooit lukken.

 4. Oppakken dat tuig en dan naar Rekken, daar komt een groot gebouw leeg met hekwerk erom heen. Daar stroom op en klaar is kees. Weg met die handel die door de burgemeester de handen boven het hoofd wordt gehouden.
  En Bloemen als hoofdbewaker erbij, zijn we daar ook meteen van verlost.

 5. Karel en Needenaar,
  Wat een kinderachtige reacties van jullie kant.
  Het is al erg genoeg dat iedere keer die apparaten
  kapot zijn.
  Daar hoeft dat kinderachtige gekissebis niet bij!!

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven