Bijzondere bruiloft in buurtschap Mallum

tn_Afbeelding nieuw Roy 19026EIBERGEN – Het was zondagmorgen een bijzonder gezicht bij het clubgebouw van touwtrekvereniging Eibergen (gemeentehoes Mallem). Er werd een boerenbruiloft nagebootst anno 1900. Marianne ten Dolle en Marty te Luggenhorst waren het gelukkige bruidspaar.

Het moest zo echt mogelijk lijken daarom werd alles uit de ‘kast’ gehaald, een trouwambtenaar (Reinoud Norde), een koe, en het paardenvolk met een koets. In het gemeentehoes werd het ja-woord gegeven. Ma het officiële gedeelte ging de stoet met het bruidspaar voorop richting de boerderij van Ten Dolle aan de Rekkense Binnenweg.

In de schuur werd de trouwpartij voortgezet wat vroeger ook een traditie was. De recreantengroep van de Eibergse touwtrekvereniging hebben deze themadag georganiseerd. De vereniging heeft jaarlijks een feestdag voor haar leden.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=1110]

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Bijzondere bruiloft in buurtschap Mallum”

  1. Marty en Marianne

    Wij willen iedereen, die op welke wijze dan ook, bedanken voor deze bijzondere leuke dag

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven