Dansgroep verkoopt eieren huis-aan-huis

BORCULO – Binnenkort organiseert de dansgroep de Diekhookse Klumpkes weer haar jaarlijkse eieractie, en wel op 25, 26 en 27 maart. De eieractie vindt huis-aan-huis plaats, waarbij de volgende verdeling is gemaakt: donderdag 25 maart: in de kernen van Geesteren, Gelselaar en Haarlo, alsmede Klein Borculo.

Vrijdag 26 maart: buitengebied van Heure/Dijkhoek en een deel van de binnenstad van Borculo. Zaterdag  27 maart: in de bebouwde kom van Borculo.

De dansgroep zal, gelet op de ervaringen uit het verleden, geen eierverkoop meer houden in het buitengebied. De leden van de Diekhookse Klumpkes zijn herkenbaar in de fleece jacks, die mede dank zij uw bijdrage aan vorige eieracties konden worden aangeschaft.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Dansgroep verkoopt eieren huis-aan-huis”

  1. Goeie actie! Toch nog eieren met de pasen! Kon ze al nergens meer krijgen voor zo weinig! Zet hem op klumpkes!!

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven