Fair ondanks mindere weer toch geslaagd

RUURLO – De eerste dag van de Lentefair in de tuin van de Orangerie en kasteel Huize Ruurlo is zaterdag moeizaam van start gegaan. Het mindere weer gooide roet in het eten maar de organisatie was na afloop zeer tevreden met de opkomst. Ruim vijfduidend bezoekers hebben de fair afgelopen weekend bezocht.

Dit is meer dan vorig jaar omdat toen alleen op de zondag de Lentefair werd georganiseerd. Kinderen mochten zaterdag met hun huisdier naar de Orangerie komen voor een ‘kind-dier-event’. Op een echte catwalk mochten de kids hun kunsten laten zien. Een echte dierendokter beantwoorde vragen. Voor de kinderen die geen huisdier hebben was er een poppendokter aanwezig.

Zondag werd er diverse malen een modeshow gehouden op de catwalk voor de Orangerie, dit trok vorig jaar ook veel bezoekers. In de stands was van alles op culinair en life-style gebied te bekijken. Ook de vogelshow trok weer veel bekijks.

De volgende ondernemers en instellingen zijn van de partij geweest, Reuvers bouw en ontwikkeling, Hulz, mode voor jou, Ricla Design, Mineral Fevers, Electric Mobility Centre, Pascale Drent Fotografie, Klooster poffertjes, Ultimate Adventures, Aloë Vera, Stegeman Installatietechniek, Sven voor Ogen, Bloemen Groot Jebbink, Stichting Gelders Landschap, Spannevogel, Andaloussi Fashion, SKOG – Design, Margreet van der Hoef Creatief, Annelies Wolsink tuinadvies en ontwerp, Fa. Majoor, dk deensewinkel, Hoveniersbedrijf ID Groen, Van de Kolk wonen, Dierenspeciaalzaak Marcel Kruit, Italiaans Servies, Döll en zo,Fashion Allround, Indigodog, Tenback Auto’s B.V., Profarmpaling, Exclusive Home, “Yes” Bijouterie, Handelsonderneming de Wild.

Fotograaf Han te Hennepe was zaterdag op het terrein aanwezig en maakte voor Nieuwsuitberkelland.nl weer geweldige plaatjes!

[nggallery id=1095]

Deel dit artikel:

6 gedachten over “Fair ondanks mindere weer toch geslaagd”

  1. Tja, het was gewoon een mini braderie, gewoon een verkoop verhaal. Niks nieuws onder de zon. En als je bij orangerie vraagt of er iemand is die over arangementen ivm een feest kan vertellen is het weet niet of er iemand is. Nee, was eens maar niet weer

  2. De kosten voor de entree waren € 5,= ook kreeg je hiervoor een mooi gratis magazine. Er was een roofvogelshow en een modeshow en veel mooie stands met leuke producten, ondanks het weer was het een mooi evenement!

  3. Blijkbaar vinden Erwin en Marten dat het het een en ander mistte aan de show. Wellicht kunnen ze hun ideeën kwijt bij de organisatie voor volgend jaar?

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven