Judoka’s boeken succes op Dutch Open

DALFSEN/NEEDE – Tijdens het jaarlijkse Internationale Dutch Open judotoernooi dat dit jaar voor de 20e  keer werd gehouden onder auspiciën van de Internationale Budo Federatie Nederland en georganiseerd door Budo Promotion Ommen hebben de judoka’s van zowel jv ’t Höfke Neede alsmede jv ’t Höfke Diepenheim goed gescoord.

Zaterdag 20 maart stond het ontmoetingscentrum De Trefkoele te Dalfsen in het middelpunt van de belangstelling betreffende de judosport. Dit toernooi geldt tevens als een van de kwalificatietoernooien van de IBF om mee te mogen doen aan de Multi Nations 15 mei te Hastings-Sussex Engeland. Met in totaal 18 nationaliteiten en ruim 500 judoka’s barstte het ontmoetingscentrum bijna uit haar voegen.

Ook de judoka’s van Neede en Diepenheim met in totaal 9 deelnemers lieten zich niet onbetuigd, met maar liefst 6 ereplaatsen gingen de judoka’s huiswaarts. Eenmaal werd er goud gescoord, drie maal zilver en twee maal brons.

Resultaten:
Een 1e  plaats was er bij de jongens in de leeftijdsklasse 9 jaar t/m 34 kg Marinus Kramer (’t Höfke Diepenheim). Een 2e  plaats was er voor Niels Roeseler (’t Höfke Neede), jongens 10 jaar tot 42 kg. In de poule meisjes 8 jaar tot 28 kg behaalde Savannah kramer (’t Höfke Diepenheim), een mooie 2e plaats. Bij de senioren in de klasse 90+kg behaalde Robert Hengeveld (’t Höfke Neede),  eveneens een 2e plaats. Dyllan GeraerdsThesingh (’t Höfke Neede), uitkomend bij de jongens 11 jaar tot 38 kg behaalde in deze poule een mooie 3e plaats, evenals Stijn Middelhuis (’t Höfke Neede), uitkomend in de poule jongens 13 jaar tot 68 kg.

[nggallery id=1111]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven