Klimaatstraat zorgt voor schone bermen

BORCULO – Zoals wellicht bekend doen de bewoners aan de  Beltrumseweg in Borculo ook dit jaar weer mee aan het Nationale klimaatstraatfeest. Afgelopen weekend was er veel werk aan de winkel. Allereerst is de gehele Beltrumseweg weer opgeruimd. Al het zwerfvuil is verwijderd, ook uit de sloten en langs de weilanden.

Ook is er een klimaatdiner gehouden waarbij de gezinnen gezamenlijk klimaatbewuste gerechten hebben gegeten te denken aan bonensoep, zuurkoolgerechten en zelf gemaakte pudding. Als afsluiting van dit weekend is er een gezellige klimaatborrel gehouden waar de mogelijke klimaatbesparende punten zijn besproken.

Ook de komende earthhour van 27 maart a.s. kwam natuurlijk ter sprake, ook daar zal de Beltrumseweg aan deelnemen.

[nggallery id=1097]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven