Kormelink sponsort nieuwe schoolshirts

NEEDE – Ter gelegenheid van de sportdag en de open dag van de school de Triviant en de Leeuwerik in Neede, heeft Aannemersbedrijf Kormelink uit Rietmolen t-shirts gesponsord voor de leerlingen. Een rood shirt met op de achterzijde beide logo’s.

De Triviant is een school voor voortgezet speciaal onderwijs aan zeer moeilijk lerende kinderen van 12 tot 20 jaar. Het groeiende aantal leerlingen op de school heeft ertoe geleid dat er een nieuw schoolgebouw moest komen, naast het bestaande gebouw. De nieuwe school, de Triviant, is door Aannemersbedrijf Kormelink gebouwd.

Tevens is het bestaande gebouw geheel gerenoveerd door Kormelink en blijft De Leeuwerik heten.Voorafgaand aan de open dag zijn de  t-shirts door Kormelink officieel overhandigd. Collin, één van de leerlingen van de Triviant, heeft in aanwezigheid van alle leerlingen, de t-shirts in ontvangst genomen.

Ter ere van de nieuwbouw en renovatie werd op 19 maart op beide afdelingen open huis gehouden.

[nggallery id=1107]

Deel dit artikel:

4 gedachten over “Kormelink sponsort nieuwe schoolshirts”

  1. Zolang Kormelink al het werk van Prowonen toegeschoven krijgt, kan Walter ook wel de grote jongen uithangen.
    En maar klagen dat het slecht gaat in de bouw. Begrijp het niet verkeerd, ik gun de jeugd de shirts.

  2. Geert is dit een teken van jaloezie mischien hebben ze voor jou ook nog wel een shirt

  3. De woonplaats en niet pro-wonen heeft de voormalige school 1 aan kormelink toegeschoven, tis voor neede en kormelink te hopen dat de vaste aannemer van de woonplaats dit akkoord bevonden heeft. Tussen neus en lippen door, wanner gaan deze bouwlui eens betaalbare huurwoningen bouwen voor de valide man/vrouw of verwordt neede e.o. in een soortement jostiestad en kan de gewone burger z’n biezen pakken maar wel betalen voor de aveleijn’s, zozijn’s, estineaas en nog meer van dit soort pgb-incasseerders. (zwarver gait, die ooit een blauwe maandag op de spilbroek-zondagsschool heeft gezeten)p.s. wie zou toch die KAREL zijn, vast geen KEREL.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven