Meisjes aangehouden voor vernielingen

BORCULO – Op woensdag 24 maart heeft de politie twee meisjes uit Borculo van 14 en 17 jaar oud aangehouden op verdenking van vernieling. De twee meisjes zouden fietsen hebben vernield aan de Lichtenhorst in Borculo.

De politie kreeg omstreeks 23.00 uur melding van de vernieling. Een getuige had gezien dat de twee meisjes fietsen aan het vernielen waren. Ter plaatse troffen agenten de twee verdachten aan. Tijdens de aanhouding beledigden de twee meisjes de agenten. Ook verzetten zij zich tegen hun aanhouding.

Beide meisjes zijn aangehouden en overgebracht naar het politiebureau voor nader verhoor. Zij zullen worden aangemeld bij een jeugdpreventieproject voor een passende strafmaatregel.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Meisjes aangehouden voor vernielingen”

  1. Wat doet een kind van 14 jaar zo laat nog op straat, waar is de verandwoording van de ouders?!

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven